Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

22 April 2009

New Update 'pantai timur' trip

hyee all...

dah lama aku xupdate blog nie, cbok ckit laaaa..
skg nie tgh keja assemble new computer dkt politeknik area pantai timur, huuhhhh.
skg bru setel separuh, ada lg separuh.. now aku stay dkt kok lanas area poli kota bahru,
adduuhhh patah pinggang aku, angkat cpu yang agak berat, bkn ckit dlm 200 biji pasang 2orang.
speck pc agak terbaik core 2 quat.. kuat sungguh laa... hehehe..

ummm... esok mungkin setel keja dkt kota bharu nie, pas 2 ujung munggkin g pulau perhentian, relese tension ckit la... badan dah naik sengal2 smua, pinggang nak dkt patah dah, klu ada eloun massage xpe gak :) hehehehe...(insyaalah)

alang2 sampai tmpt org, aku jalan2 la are nie, sarapan pge pon tiap2 ari tuka tempat, sarapan kt cnie havy, yela makan pge bg tenaga ckit nak wat keja... havy pon xpa..

sooo nnt la aku update lg blog nie, penat da nak tdo la....

salam...

4 comments:

cikYANchoco said...

percutian yg memenatkan n byk pengalaman ouh.. :) keep smile oke event kalo ko ngh penat skali pon..

NASRUL NASH said...

wooo..
bestnye korang dapat jalan2..
xmacam kitaorang,
sian duk di office..
jgn lupa buah tangan okehh..

Miss SwEeTFoResT said...

best..best..best..dpt jln..even pnat tp dpt gak g sane sini..kiteorg ni dok memerap je kt sni..ish.. bosan..bosan..bosan..senyum slalu key.. ^_^

Sr_Omr™ said...

to yanchoco -> hehehe banyak pengalaman, luas @ cantik pandangan.

to nash -> uummmm.. keja luar kali nie memang letih.. berbaloii..

to swetforest -> senyum slalu bagus, ilang tension.. hehehe.